Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Açılıp - kapanma çalışmalevinin sorunsuz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu mevki yoklama edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en yarar bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını sınırlamak muhtevain kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

öz 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her dü yüzında da cidar, set veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer degajeliği 80 cm ya da elan az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni saksıladığı kattan bitiş sulpna denli fasılasız halde olmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Tek kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olası yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Kapının bediiyat mimarisı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı pahaı duraksız olarak etkilemektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa haklı oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, bedii kapılara en usturuplu fiyatlarla mevla cereyan etmek dâhilin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden yargılama olgun alabilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, kaliteli bir yangın kapısının elan etkili bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dairesel merdivenin müsaade verilmediği bölgeler arasında ekol, sağlık tesisu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir tomar başüstüneğu âlem merkezlerinde bile bu yangın kapısı merdivenin kullanılmasına destur verilemez.

Report this wiki page